Na de succesvolle NLVMUG Meeting met Frank Denneman en onze eigen Bouke Groenescheij op 14 november over PernixData is het tijd voor de volgende stap! Op 6 maart 2014 organiseert de NLVMUG in samenwerking met de NLVMUG Customer Council, VMware Benelux en de internationale VMUG.com de eerste NLVMUG Conference in het congrescentrum 1931 in Den Bosch. Dit evenement vervangt eerdere VMUG Events in Nederland.

De NLVMUG Conference is hét jaarlijkse evenement georganiseerd door de Nederlandse VMware User Group. Ook in 2014 organiseert de NLVMUG Customer Council een groot evenement voor en door VMware Users! Kom op 6 maart naar conferentiecentrum 1931 in Den Bosch en krijg antwoord op je vragen én leer van tips en adviezen van VMware-experts, mede-VMUG’ers en de aanwezige sponsoren.

User Content is Key!

Het is een evenement voor en door de gebruikersgroep; we hebben daarom eindgebruikers en consultants uitgenodigd een sessievoorstel in te dienen via cfp.nlvmug.com. Dit heeft geresulteerd in 9 community-sessies met grote namen als Eric Sloof, Gabrie van Zanten, Viktor van den Berg en Ruben Spruijt.

Wegens groot succes bieden we dit jaar een aantal groepsdiscussies waarin je ervaringen met mede-VMUG’ers kunt uitwisselen. De onderwerpen die behandeld gaan worden zijn o.a. SDDC.

Keynote door Brian Gammage

De keynote wordt verzorgd door Brian Gammage, Chief Market Technologist bij VMware. Met meer dan 25 jaar ervaring en als voormalig Gartner-analist, staat hij bekend als een van de grootste, wereldwijde visionairs op het gebied van end-user computing (EUC). In zijn functie richt hij zich ook op VMware’s EUC-strategie en -oplossingen. Tijdens zijn keynote zal hij uitgebreid ingaan op de uitdagingen die End User Computing voor veel bedrijven met zich meebrengen.

Genius Bar, Meet the Experts

Nieuw dit jaar is de Genius Bar, waarin je verschillende community-leden tegen kan komen voor een goed gesprek, een vraag of follow-up van een break-out sessie. Verschillende sprekers, bloggers en VMware SE’s zullen aanwezig zijn op deze Genius Bar!

Bootcamp

Nieuw dit jaar is de VCAP Bootcamp, verzorgd door Martijn Baecke (VCDX #103), Viktor van de Berg (VCDX #121) en Joep Piscaer (VCDX #101) en helpt je bij het voorbereiden op en behalen van je VCAP-certificering. Er is slechts beperkt ruimte in deze bootcamp, daarom is vooraf inschrijven via [email protected] verplicht!

En jij?

We blijven de agenda uitbreiden en verbeteren, dus houdt @NLVMUG en onze website goed in de gaten voor updates en nieuws!

Wil jij op donderdag 6 maart helemaal bijgepraat worden over alle ontwikkelingen in VMware-land? Schrijf je dan nu in via registration.nlvmug.com.

Tot 6 maart in Den Bosch!