Beste NLVMUGer,

Nog krap 2 weken en dan staat het VMware evenement van het jaar voor de deur: VMworld Europe 2013. VMworld vindt plaats in Barcelona van 14 tot en met 17 oktober. Als lid van de NLVMUG, de officiële VMware Usergroup voor Nederland, hebben we een aantal leuk activiteiten op een rijtje gezet… lees dus snel verder!

vRockstar Party

Op zondagavond 13 oktober vindt voor de tweede keer de vRockstar Party plaats in het Hardrock Cafe Barcelona. De NLVMUG sluit aan bij dit feest en nodigt je namens de vRockstar organisatie van harte uit.

Het Hardrock Cafe vind je aan Plaça de Catalunya… Het feest is van 19:30-23:30. Gratis entree, gratis drankjes…maar vol=vol (wees dus op tijd, want het kan druk worden).

Meer informatie vind je op de website van Marco Broeken, meld je hier even aan als je wilt komen.

VMUG Member Party

Op maandagavond 14 oktober vindt de VMUG Member Party plaats! Aangezien NLVMUG onderdeel uitmaakt van de officiële VMUG, kun je hier als lid gratis naar toe. Meer informatie volgt op de website van vmug.com.

VMware Benelux Party

Op dinsdagavond 15 oktober vind de VMware Benelux party plaats in Beachclub Elboo. Als NLVMUG lid ben je hier natuurlijk ook van harte welkom. Meer informatie is hier beschikbaar.

VMUG Lunch

Terug van weg geweest, de VMUG lunch. Kom gezellig een boterham eten samen met de andere Nederlanders tijdens de lunch op woensdagmiddag 16 oktober.

  • Wat? De Dutch vLunch, voor alle Nederlandse VMUG, vCommunity, vMaffia en vDutchmen leden. Onze Belgische vrienden zijn natuurlijk ook welkom!
  • Waar? VMworld Europe 2013 in Barcelona – We maken gebruik van de VMworld lunchfaciliteiten. Precieze locatie (tafel/ruimte) volgt in de VMworld week en wordt gepost op onze website en op Twitter.
  • Wanneer? Woensdag 16 oktober om 12:00
  • Wie zijn er? Diverse Customer Council leden, waaronder Ferry, Arjan, Dennis, Joep en Viktor zullen aanwezig zijn. Ook zullen diverse bloggers en communityleden zoals jij aanwezig zijn.

Dus ook als je wilt weten hoe nu precies zit met de ‘oude’ en ‘nieuwe’ VMUG, we staan altijd klaar voor een praatje!

 

Tot ziens in Barcelona tijdens een van deze evenmenten!

Vriendelijke groet,

NLVMUG Customer Council